BIO BACTO PRO+ Keuze uit 400 en 900 gram

Per stuk
    Levertijd:-
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

VE 1 stuks

Keuze uit 400 en 900 gram

De natuurlijke oplossing voor helder water en gecontroleerde algengroei.
Na verloop van tijd stapelt zich steeds organisch afval op in de tuinvijver. Deze natuurlijke ophoping kan bestaan uit bladeren, dode planten resten, enz. Zijn er bovendien vissen aanwezig, dan verhogen de uitwerpselen van de vissen het probleem. Wanneer dit organisch afval vergaat, verkleurt het water en de vissen leven niet langer in een gezonde omgeving. De combinatie van zonlicht, een hogere watertemperatuur en de voedingsstoffen die het organisch afval bevat, stimuleren de algengroei.
2. WAAROM BIO BACTRO PRO+
 
Alle afbraak van organisch afval in de natuur gebeurt door nuttige bacteriën die dit afval als voedingsbron gebruiken.
 
BIO BACTRO PRO+ Bacteriële Culturen zijn een speciaal geselecteerde natuurlijke bacteriën die afvalstoffen verwijderen uit vijvers. De BIO BACTRO PRO+ bacteriën gebruiken het bestaande organisch afval in het water of de sliblaag als voedingsbron. Zo verwijderen ze deze overschotten die als voedsel voor algen dienen uit het behandeld water, zonder nadelig gevolgen voor vissen of ander leven. Op deze manieren bestrijden de microben in BIO BACTRO PRO+ algen. Het is bewezen dat BIO BACTRO PRO+ de verdere ontwikkeling van algengroei kan voorkomen in heel wat wateroppervlaktes. Het is vanzelfsprekend dat BIO BACTRO PRO+ de helderheid van het water verbetert.
 
 
3. DE ONMIDDELLIJKE VOORDELEN VAN BIO BACTRO PRO+
  • Controleert algengroei zonder giftige chemische stoffen maar met een natuurlijke proces waarbij voedingsstoffen op een biologische manier worden tegengaan.
  • Vermindert het organisch afval en verbetert de helderheid.
  • Verlaagt ammoniak, nitraten en fosfor.
  • Verteert slib
  • Vermindert vijverschuim en geurtjes in stilstaand water.
  • Start de biologische filters op en voorkomt zo het "nieuw water"-syndroom.

PROBEER HET!!!! U ZULT VERSTELD STAAN VAN DE RESULTATEN.

!